Köpa Grön Kaffe Extrakt I Kristianstad Sverige Till Billigaste Pris


Köpa Grön Kaffe Extrakt I Kristianstad Sverige Till Billigaste PrisJag har sett dussintals bästa viktminskning kosttillskott komma och gå i Kristianstad Sverige, inklusive pomerans, Krom picolinate, CLA, hoodia, yerba mate, hallon ketoner och nu grön kaffe bean extrakt.

Varje har varit tippad som ett enkelt sätt att sprida pounds, genom att antingen öka ämnesomsättning, mobilisera kroppsfett eller undertrycka aptit. Men som en hälso-och sjukvårdspersonal, det är mitt jobb att vara skeptisk och ställa de svåra frågorna, som gör det verkligen fungerar, där är beviset och, framför allt är det säkert?

Du kanske har sett grön kaffe extrakt på Starbucks, främjas som en naturlig energikälla med ingen kaffe smak. Det var också med nyligen på Dr Oz Show. På sitt program visade doc resultaten av sin egen utredning, som involverade rekrytera 100 kvinnor som antingen fick ett placebopreparat eller en 400 mg gröna kaffebönor komplettera.

Damerna instruerades att göra några ändringar i sin kost, och efter två veckor, de som hade dök gröna kaffebönor extraktet förlorade ett genomsnitt av två pounds, jämfört med ett pund för placebogruppen.

Klicka här för att köpa Svetol grönt kaffe i Kristianstad Sverige

Vad är grön kaffe extrakt?

Kaffebönor är faktiskt gröna frön inuti en ljusa röda bär. Rostning dem blir fröna brun och skapar den karakteristiska doften och smak kaffe älskare längta efter. För att skapa gröna kaffebönor extrakt i Kristianstad Sverige, fröna är kvar orostade. Istället är de blöta och sedan koncentrerade för att skapa extraktet.

När kaffe frön eller "bönor" är rostad, deras antioxidant nivåer öka, men en naturlig substans som kallas klorogensyra minskar. Denna kemikalie är tänkt att blockera fettansamlingar, öka viktminskning, bromsa carb absorption och hjälper till att reglera blodsockernivån efter måltid. Dessutom, extrakt av grönt kaffe smakar inte eller lukt som kaffe, en förment fördel för dem som inte tycker om java.

Klicka här för att köpa Svetol grönt kaffe i Kristianstad Sverige

Grönt kaffe extrahera fungerar för viktminskning?

Ärligt talat, bevisen är ganska knapphändig. En 2012 studie gjort ett stort plask när den fann att försökspersoner som konsumeras 1 050- och 700-mg doser förlorat omkring 16 kilo på sex veckor jämfört med en placebogrupp.

Men studien kritiserades i Kristianstad Sverige eftersom det ingår ett sådant litet antal ämnen – endast 16 — och det finansierades av en grön kaffe bean extrakt tillverkare. En oberoende analys av tre randomiserade kliniska prövningar som ingår sammanlagt 142 deltagare slutsatsen att effekten av råkaffe extrakt är endast måttlig i bästa, och studierna genomfördes dåligt.

Klicka här för att köpa Svetol grönt kaffe i Kristianstad Sverige

Köpa Grön Kaffe Extrakt I Kristianstad Sverige Till Billigaste Pris

Är grön kaffe extrahera säkert?

För mig är detta miljonfrågan eftersom även om något "fungerar" för viktminskning, inte är det värt om det skapar andra oönskade biverkningar. I detta fall svaret är: det beror.

Tyvärr finns det ingen standardisering när det gäller kosttillskott. Med andra ord, behöver tillverkare i Kristianstad Sverige inte följa en viss formel, så en grön kaffe extrakt produkt kan göras helt annorlunda än en annan, och ett märke kunde innehålla betydligt mer koffein än flaskan bredvid den.

Som oroar mig eftersom koncentrerade doser av koffein kan orsaka huvudvärk, GI upprörd, nervositet, sömnlöshet, ångest, ringningar i öronen, och oregelbunden hjärtrytm, eller ännu mer allvarliga problem i vissa människor i Kristianstad Sverige. Dessutom använder koffein-baserade viktminskning kosttillskott och sedan stoppa dem har också associerats med abstinensbesvär inklusive huvudvärk, trötthet, depression, problem med koncentration, nervositet, muskelspänningar och ett spolas ansikte.

Slutligen, koffein-baserade kosttillskott kan reagera med andra kosttillskott. Till exempel kan ta en med en annan stimulantia (som guarana eller kompis) utlösa en synergistisk effekt som kan öka blodtryck till farliga nivåer. Ett högt koffeinintag kan också utlösa förlusten av kalcium och magnesium. Och det finns en lång lista över receptbelagda läkemedel i Kristianstad Sverige som samverkar med koffein, från diabetes och högt blodtryck läkemedel till medicin som används mot depression.

Klicka här för att köpa Svetol grönt kaffe i Kristianstad Sverige

Köpa Grön Kaffe Extrakt I Kristianstad Sverige Till Billigaste Pris

Ska du ta en grön kaffe Bean extrakt?

Många gröna kaffebönor extrakt produkter har visat sig innehålla mängder av grönt kaffe bean extrakt skiljer sig från vad som finns på etiketten. Om du vill prova en grön kaffe bean extrakt tillägg i Kristianstad Sverige, är det en bra idé att forskning olika produkter. Prata med pålitliga källor som människor i Kristianstad Sverige du vet vem har försökt gröna kaffebönor produkter eller din lokala vitamin och komplettera lagra anställda. Diskutera det med hälso-och sjukvårdspersonal samt.

Notera att de kosttillskott som används i populära mänskliga studien nämndes första gången Kristianstad Sverige, innehöll 45,9 procent klorogensyra. Minst 700mg av gröna kaffebönor extract komplettera togs dagligen. Så en bra utgångspunkt är att leta efter en produkt som innehåller minst 45,9 procent klorogensyra och en daglig dos av minst 700mg.

Klicka här för att köpa Svetol grönt kaffe i Kristianstad Sverige

Var köpa grön kaffe Bean extrakt i Kristianstad Sverige?

Många människor i Kristianstad Sverige har blitt försökande till räkna ut bara var man kan köpa grön kaffe Bean extrakt, och anledningen till detta är att det inte säljs i butiker. Tillverkaren av denna produkt har beslutat att hålla det under deras kontroll så att färskhet och kvalitetsingredienser är alltid en prioritering. Du kan köpa gröna kaffebönor extrakt direkt från tillverkaren, och inte bara kommer detta sparar du pengar, men du kommer få en pengarna tillbaka garanti.

Under en begränsad tid, när du köper grönt kaffe Bean extrakt i Kristianstad Sverige från den officiella hemsidan, får du ett antal gratis bonusar inklusive ett gratis medlemskap till ett gym och viktminskningsprogram och två separata e-böcker som hjälper dig att få ut mesta möjliga av din bantning ansträngningar. Du kan även få en gratis flaska med Välj inköp.

Klicka här för att köpa Svetol grönt kaffe i Kristianstad Sverige

Köpa Grön Kaffe Extrakt I Kristianstad Sverige Till Billigaste Pris


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post