Kjøpe Online Steroider Harstad Norge


Steroider i Harstad Norge oversikt

Kjøpe Online Steroider Harstad NorgeBruk av steroider i Harstad Norge fortsetter å gjøre nyheter og sport overskrifter som idrettsutøvere og kroppsbyggere bruker dem ulovlig for å få en fordel på spillefeltet. Anabole steroider se hormoner som hentes enten muntlig eller ved injeksjon som påvirker kroppens hormonelle system til å produsere ekstra testosteron.

Målet med tar steroider er å øke muskel massen. Anabole refererer til selvregistrering muskel-bygning. Anabole steroider må ikke forveksles med corticosteroids, som brukes rutinemessig som anti-inflammatoriske medisiner til å behandle sykdommer som betennelse er en del av sykdommen prosessen.

I dagens samfunn i Harstad Norge, Anabole steroid bruk har blitt vanlig å øke sport ytelse og misbruk av disse stoffene begynner så tidlig som midt i skoletiden. Studier av high school-elever avslører at opp til 4% av 12 klasse menn og 1,2% av kvinner har brukt steroider. Men innrømme 2.5% av åttende klasse også å prøve anabole steroider.

Kjøp steroider i Harstad Norge

Ulike typer steroider

Det finnes to typer steroider stede i kroppen. Kortikosteroider er produsert i binyrene over nyrene. Disse hormonene inkluderer aldosteron, som hjelper regulere natrium konsentrasjon i kroppen, og kortisol, som spiller mange roller i kroppen, inkludert som en del av kroppens stress systemet å redusere betennelse.

Forskrevne kortikosteroid medisiner, som prednison, prednisolon og deksametason finnes tas gjennom munnen, intravenøst eller intramuskulær injeksjon og kan brukes til å behandle sykdommer som astma, revmatoid artritt, inflammatorisk tarmsykdom og systemisk lupus erythematosus der betennelse er en del av sykdommen prosessen. Bruk av steroider salver og kremer på huden, som triamcinolone og betamethasone, er vanlig i behandling av dermatitt.

Den andre gruppen av steroider, androgene/anabole steroider, er hormoner gjøres i kroppen som regulerer produksjon av testosteron i testicles og eggstokkene. Den androgene delen av testosteron er involvert i utviklingen av mannlige kjønnskarakteristika, mens den anabole delen er involvert i øke kroppens vev ved å øke protein produksjon.

Hypofysen, ligger ved foten av hjernen, bidrar til å regulere Testosteron produksjon og hormonutskillelse. Veksthormon og follicle stimulerende hormone (FSH) er blant hormoner som stimulerer testikkel og eggstokk og er to av de mange hormonene utskilles av hypofysen.

Anabole og androgene steroider er tilgjengelig i Harstad Norge som reseptbelagte medisiner brukes i tilfeller der kroppen ikke gjør nok hormon og kosttilskudd kan være nødvendig. Noen hormonet kosttilskudd i denne veien omfatter veksthormon og testosteron selv.

Kjøp steroider i Harstad Norge
Kjøpe Online Steroider Harstad Norge

Disse medikamentene er lovlig foreskrevet av helsevesenet, men i Harstad Norge denne gruppen av legemidler er ofte brukt ulovlig og misbrukt for å øke atletisk ytelse og bedre kroppen utseende. Når den brukes i et godt næret kropp, anabole steroider vil forårsake vektøkning hovedsakelig på grunn av en økning i muskel massen.

Mens anabole steroider kan ha gunstige effekter når tatt under medisinsk tilsyn, har de mange alvorlige og noen ganger irreversible bivirkninger. Disse bivirkningene skyldes unormalt høye nivåer av testosteron i kroppen og kan inneholde høyt blodtrykk, forhøyet kolesterol nivåer, leverskader, hjertesvikt, akne, skallethet, samt aggressiv og voldelig atferd.

Det er en rekke felles anabole steroider. Noen etterligne handlinger av testosteron direkte, mens andre føre kroppen til å produsere overflødige testosteron ved forstyrre normal hormon regulering systemet i kroppen. Sluttresultatet er den samme. Overflødige testosteron er tilgjengelig å påvirke celle- og organ funksjoner i kroppen.

Bortsett fra det kjemiske navnet har også disse steroider handel navn og gatenavn. For eksempel den kjemiske stanozol er produsert under navnet Winstrol men også kjent på gaten som "Winny." Genotropin er produsentens navn for menneskelig veksthormon (HGH).

Det er mange navn på steroider, og hvert land kan ha sin egen variasjoner på disse navnene. Steroider kan være kjemisk ligner testosteron, eksempel metyl testosteron eller oxymetholone. De kan også være såkalte "designer" steroider som produseres passerer stoff tester, som norbolethone og desoxymethyltestosterone.

Noen eksempler vanlige på steroider

 • Dianabol,
 • Anavar,
 • Androstenedione,
 • Winstrol,
 • Deca-Durabol,
 • THG,
 • Genabol

Avhengig av typen, kan anabole steroider enten injisert i kroppen eller tatt av pill i Harstad Norge. På grunn av måten disse medikamenter er metabolized, behovet for å ha utvinning tid, og å hindre oppdagelsen, tatt steroider ofte i sykluser som de er brukt for et par dager om gangen, så stoppet og syklusen gjentas dager eller uker senere.

Kjøp steroider i Harstad Norge
Kjøpe Online Steroider Harstad Norge

Bivirkninger av Steroid

Første tegn at steroider er misbrukes kan inneholde rask vektøkning og uvanlig humørsvingninger. Følelser kan omfatte økt aggressivitet. Akne er nesten alltid sett.

Bivirkninger av steroider kan forklares med den overskytende androgen og anabole narkotika nivåer stede i kroppen.

Bruk av steroider undertrykker det naturlig testosteron i kroppen og hos menn, kan føre til en nedgang i testikkel størrelse (atrofi), redusert sperm produksjon, infertilitet, og skallethet.

Også, det overskytende steroidet kan konverteres til østrogen hos menn og kan føre til forstørrede bryster (kjent som gynecomastia). I kvinner, overflødige testosteronproduksjonen kan føre til en dypere stemme, endringer i menstruasjonssyklusen, og økt håret produksjon. Skallethet kan også sees i kvinner.

Disse steroider også ha direkte virkninger på mange organer:

 • Et økt antall talgkjertlene i huden fører rutinemessig til akne.
 • Leverskade oppstå ofte, og leverkreft er en risiko.
 • Hjertet er utsatt for skade på ulike måter. Svar på overflødig steroider i kroppen, kan hjertemuskelen forstørre akkurat som alle andre muskler i kroppen. Denne utvidelsen, eller hypertrofi, kan føre til redusert pumping evne (kardiomyopati) og endringer i elektriske gjennomføring systemet i hjertet forårsaker rytme endringer (arytmi), hjertebank og potensielt plutselig hjertestans død. Også, kan steroider føre til høyt blodtrykk, økes kolesterolnivået og forhøyet blod sukker, alle er risikofaktorer for hjerteinfarkt og hjerneslag.
 • Psykiske effekter av steroider inkluderer eksitasjon og depresjon. Aggresjon er vanlig. Maniske episoder av aggressiv opptreden er kjent som "roid raseri", og vold kan være resultatet. Depresjon og selvmord kan også oppstå.

Ungdommer som har ennå å fullføre vokser, kan bruk av steroider stunt vekst og stoppe bein, ledd og muskler å nå full modenhet. Også, kan tidlig seksuell utvikling oppstå.

Kjøp steroider i Harstad Norge
Kjøpe Online Steroider Harstad Norge


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post