[C.24143] Cumpara Online Steroizi Anabolizanţi în Giurgiu România
 

Cumpara Online Steroizi Anabolizanţi în Giurgiu România


Steroizi în Giurgiu România prezentare generală

Cumpara Online Steroizi Anabolizanţi în Giurgiu RomâniaUtilizarea de steroizi în Giurgiu România continuă să facă ştiri şi sport titluri ca sportivi si culturisti le folosesc ilegal pentru a câştiga un avantaj de pe terenul de joc. Steroizi anabolizanţi se referă la hormonii care fie sunt luate pe cale orală sau prin injectare, care influenţează sistemul hormonal al organismului pentru a produce testosteron suplimentar.

Scopul de a lua steroizi anabolizanţi este de a creşte musculare masa. Anabolizanti se referă la această capabilitate de muşchi de construire. Steroizi anabolizanti nu trebuie confundat cu corticosteroizi, care sunt utilizate în mod obişnuit ca anti-inflamatorii medicamente pentru a trata boli în care inflamaţia este parte a procesului de boală.

În societatea de astăzi în Giurgiu România, utilizarea de steroizi anabolizanţi a devenit comune pentru a spori sport de performanţă, şi abuzul de aceste medicamente începe încă din gimnaziu. Studiile de elevi de liceu Arată că până la 4% din clasa a XII-bărbaţi şi 1,2% din femei au folosit steroizi anabolizanţi. Cu toate acestea, 2,5% din elevii de clasa a opta, de asemenea, recunosc că încercarea de steroizi anabolizanţi.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi în Giurgiu România

Diferite tipuri de steroizi

Există două tipuri de steroizi prezente în organism. Corticosteroizii sunt produse la nivelul glandei suprarenale situate deasupra rinichilor. Acesti hormoni include aldosteron, care ajuta la reglarea concentraţia de sodiu în organism, şi cortizolului, care joacă multe roluri în organism, inclusiv ca parte din sistemul de răspuns stres organismului pentru a reduce inflamaţia.

Frecvent prescrise medicamente cu corticosteroizi, cum ar fi prednison, prednisolon, dexametazona sunt disponibile pentru a fi luate de gură, intravenos sau prin injectare intramusculară şi poate fi utilizat pentru a trata boli ca astmul, artrita reumatoida, boli inflamatorii intestinale, şi lupus eritematos sistemic în care inflamaţia este parte a procesului de boală. Utilizarea de steroizi unguente si creme pe piele, ca triamcinolone şi betamethasone, este comună în tratamentul dermatitei.

Al doilea grup de steroizi, steroizi anabolizanti/androgenice, sunt hormoni făcute în organism pentru a reglementa producerea de testosteron din testicule si ovare. Partea androgen de testosteron este implicat în dezvoltarea caracteristicilor de sex masculin, în timp ce partea anabolic este implicată în creşterea cantităţii de ţesut de corp prin creşterea producţiei de proteine.

Glanda pituitara, situat la baza creierului, ajuta la reglarea producţia de testosteron şi de hormon. Hormon de creştere şi folicul de stimulare hormonală (FSH) sunt printre hormoni care stimulează funcţia de testicul şi ovar şi sunt două dintre multe hormoni secretati de glanda pituitara.

Anabolic si androgen steroizi sunt disponibile în Giurgiu România ca medicamentele prescrise pentru a fi utilizat în cazurile în care organismul nu face suficient hormon şi suplimentarea pot fi necesare. Unele suplimente de hormon în acest cale includ hormon de crestere si testosteron în sine.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi în Giurgiu România
Cumpara Online Steroizi Anabolizanţi în Giurgiu România

Aceste medicamente sunt prescrise în mod legal de sănătate furnizorii de, dar în Giurgiu România acest grup de medicamente este adesea folosit ilegal şi abuzat de a ajuta la creşterea athletic de performanţă şi de a îmbunătăţi aspectul corpului. Atunci când este utilizat într-un corp bine hrănit, steroizi anabolizanţi va determina în primul rând datorită unei creşteri în greutate musculare în masă.

În timp ce steroizi anabolizanţi poate avea efecte benefice atunci când luate sub supraveghere medicală, au multe efecte secundare grave şi uneori ireversibile. Aceste efecte secundare sunt datorită nivelurilor anormal de ridicate de testosteron în organism şi pot include hipertensiune arterială, crescute ale colesterolului, leziuni hepatice, insuficienţă cardiacă, acnee, chelie, precum şi comportament agresiv şi violent.

Există o varietate de steroizi anabolizanţi comune. Unele imita acţiunile de testosteron direct, în timp ce altele determina organismul să producă exces de testosteron prin interferarea cu sistemul de regulament normale hormoni din organism. Rezultatul final este același. Exces de testosteron este disponibil pentru a afecta funcţia de celule şi organe în organism.

Pe lângă denumirea chimică, aceste steroizi poate avea un nume de comerţ şi numele străzii. De exemplu, stanozol chimice este fabricat sub numele de Winstrol dar este de asemenea cunoscut pe strada ca "Iulian." Genotropin este denumirea producătorului pentru Hormonul uman de crestere (HGH).

Există numeroase nume pentru steroizi, şi fiecare ţară poate avea propriile sale variante pe aceste nume. Steroizi poate fi chimic similar cu testosteron, testosteron de metil sau oxymetholone. Ele pot fi, de asemenea, aşa-numitele "designer" steroizi care sunt fabricate pentru a trece testele de droguri, cum ar fi norbolethone şi desoxymethyltestosterone.

Câteva exemple comune de steroizi anabolizanţi

 • Dianabolul,
 • Anavar,
 • Androstenedione,
 • Winstrol,
 • Deca-Durabol,
 • THG,
 • Genabol

Funcţie de tipul, steroizi anabolizanţi poate fi injectat in organism sau luate de pilula în Giurgiu România. Din cauza modului de aceste medicamente sunt metabolizate, necesitatea de a avea timp de recuperare, şi pentru a evita detectarea, steroizi sunt adesea luate în ciclurile în care acestea sunt utilizate pentru câteva zile la un moment dat, apoi sa oprit şi ciclul se repetă din nou câteva zile sau săptămâni mai târziu.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi în Giurgiu România
Cumpara Online Steroizi Anabolizanţi în Giurgiu România

Reacţii adverse de steroizi

Primele semne sunt abuzat steroizi anabolizanţi pot include rapidă în greutate şi neobişnuit de starea de spirit leagăne. Emoţiile pot include creşterea agresivităţii. Acnee este aproape întotdeauna văzut.

Efectele adverse de steroizi poate fi explicat prin exces de androgeni şi nivelurile anabolic droguri prezente în organism.

Utilizarea de steroizi suprima testosteron natural în organism şi, la bărbaţi, poate duce la o scădere în producţia de spermă testicul dimensiune (atrofie), s-a diminuat, infertilitate şi chelie.

De asemenea, exces steroizi pot fi convertite la estrogeni la bărbaţi şi poate duce la sanii extinsă (cunoscut sub ginecomastie). La femele, producţia de exces de testosteron poate duce la o voce mai profund, schimbări în ciclului menstrual, şi părul de producţie a crescut. Chelie, de asemenea, pot fi observate la femei.

Aceste steroizi, de asemenea, avea efecte directe asupra numeroase organe:

 • Un număr crescut de glandele sebacee din pielea de obicei duce la acnee.
 • Afectarea ficatului poate apar adesea, şi cancer de ficat este un risc.
 • Inima este la risc pentru prejudiciu într-un moduri diferite. În răspuns la excesul de steroizi în organism, muschiul inimii poate mări la fel ca orice alte muşchi din organism. Această extindere sau hipertrofie, poate duce la scăderea pompare capacitatea (cardiomiopatie), precum şi schimbări în sistemul de conducţie electrică în inima cauzează modificări de ritm (aritmii), palpitaţii şi moarte potenţial subită cardiacă. De asemenea, steroizi poate cauza hipertensiune arterială, crescut de colesterol şi zaharuri din sânge ridicate, toate din care sunt factorii de risc pentru atac de cord şi accident vascular cerebral.
 • Reacţii psihice de steroizi includ excitaţie şi depresie. Agresiunea este comun. Episoade maniacale de comportamentul agresiv sunt cunoscute ca "roid-furie", şi violenţa poate fi rezultatul. Poate produce depresie şi suicid.

La adolescenţi care nu au fost încă pentru a finaliza în creştere, utilizarea de steroizi poate cascadori creştere şi opri oase, articulaţiilor şi muşchilor de a ajunge la maturitate deplină. De asemenea, dezvoltarea sexuală prematură poate să apară.

click aici pentru a cumpara steroizi anabolizanţi în Giurgiu România
Cumpara Online Steroizi Anabolizanţi în Giurgiu România


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post