Купи онлайн анаболни стероиди в Лом България


Стероиди в Лом България Преглед

Купи онлайн анаболни стероиди в Лом БългарияИзползването на стероиди в Лом България продължава да се правят новини и спортни заглавия като спортисти и културисти ги използва незаконно да спечелят предимство на игралното поле. Анаболни стероиди се отнася за хормони, които са или се приема през устата или чрез инжектиране, които влияят върху хормоналната система на тялото да произвежда допълнителни тестостерон.

Целта на като анаболни стероиди е за увеличаване на мускулната маса. Анаболни се отнася до тази възможност за изграждане на мускулите. Анаболните стероиди не трябва да се бърка с кортикостероиди, които се използват рутинно като противовъзпалителни лекарства да помогне за лечение на заболявания, при които възпаление е част от процеса на болестта.

В днешното общество в Лом България анаболен стероид употреба е станала обичайно да увеличи спортни резултати, и злоупотреба с тези лекарства започва още в средата училище. Изследвания на ученици показват, че до 4 % от 12 клас мъже и 1,2 % от жените са използвали анаболни стероиди. Въпреки това 2,5 % от осми клас също призная да опитва анаболни стероиди.

Щракнете тук, за да закупите анаболни стероиди в Лом България

Различни типове на стероиди

Има два вида на стероиди присъстват в рамките на тялото. Кортикостероидите се произвеждат в надбъбречната жлеза, разположена над бъбреците. Тези хормони включват алдостерон, която помага за регулиране на концентрацията на натрий в тялото, и кортизол, който играе много роли в тялото, включително и служи като част от тялото на стрес отговор система за намаляване на възпалението.

Често предписвани кортикостероиди лекарства, като преднизон, преднизолон и дексаметазон се предлагат да се вземат през устата, венозно или мускулно инжектиране и може да се използва за лечение на заболявания като астма, ревматоиден артрит, възпалителни заболявания на червата и системен лупус еритематозус, в която възпаление е част от процеса на болестта. Използването на стероидни мехлеми и кремове върху кожата, като triamcinolone и бетаметазон, е често при лечение на дерматит.

Втората група от стероиди, анаболни/андрогенни стероиди, са хормони, направени в тялото да регулира производството на тестостерон в тестисите и яйчниците. На андрогенни част от тестостерона е участва в разработването на характеристиките на мъжкия пол, докато анаболни част се занимава с увеличаване на размера на тялото тъкан като увеличава производството протеин.

На хипофизната жлеза, разположена в основата на мозъка, помага за регулиране на производството на тестостерон и хормон секреция. Растежен хормон и фоликуло-стимулиращ хормон (FSH) са хормони, които стимулират функцията на тестисите и яйчниците и са две от много хормони секретира от хипофизата.

Анаболни и андрогенни стероиди са налични в Лом България като рецепта лекарства, за да се използва в случаите, в които тялото не прави достатъчно хормон и добавки може да се изисква. Някои хормон добавки в това направление включват растежен хормон и тестостерон себе си.

Щракнете тук, за да закупите анаболни стероиди в Лом България
Купи онлайн анаболни стероиди в Лом България

Тези медикаменти са законово предписани от здравни услуги, но в Лом България тази група на наркотици често се използва незаконно и малтретирани да помогне за повишаване на спортните постижения и подобряване на външния вид на тялото. Когато се използва в добре хранят тялото, анаболни стероиди ще доведе до наддаване на тегло главно поради увеличение на мускулната маса.

Докато анаболни стероиди може да има благотворен ефект, когато се приема под лекарско наблюдение, те имат много сериозни и понякога необратими странични ефекти. Тези странични ефекти се дължат на необичайно високи нива на тестостерон в тялото и може да включват високо кръвно налягане, повишени нива на холестерол, увреждане на черния дроб, сърдечна недостатъчност, акне, плешивост, както и агресивно и насилническо поведение.

Има редица общи анаболни стероиди. Някои имитират действието на тестостерон пряко, докато други причини на организма да произвежда излишък на тестостерон от пречат на нормалната хормонална Регламент система в тялото. Крайният резултат е един и същ. Излишък на тестостерон е да влияят върху функцията на клетки и органи в тялото.

Освен химичното наименование тези стероиди може да има търговско име и името на улицата. За пример химически stanozol се произвежда под името Winstrol, но също е известен на улицата като "Winny." Genotropin е името на производителя за човешки растежен хормон (HGH).

Има множество имена за стероиди, и всяка страна може да има своите разновидности на тези имена. Стероиди може да бъде химически подобен на тестостерон, като метил тестостерон или oxymetholone. Те също могат да бъдат така наречените "дизайнерски" стероиди, които са произведени да преминават тестове за наркотици, като norbolethone и desoxymethyltestosterone.

Няколко общи примери на анаболни стероиди

 • Dianabol,
 • Anavar,
 • Андростендион,
 • Winstrol,
 • Deca-Durabol,
 • THG,
 • Genabol

В зависимост от вида, анаболни стероиди може да се инжектира в тялото или взети от хапчето в Лом България. Заради начина, по който тези лекарства се метаболизират, необходимостта да има време за възстановяване и да се избегне откриването, стероиди често се вземат в цикъла, в които те се използват за няколко дни в даден момент, след което спря и цикълът се повтаря отново дни или седмици по-късно.

Щракнете тук, за да закупите анаболни стероиди в Лом България
Купи онлайн анаболни стероиди в Лом България

Странични ефекти на стероиди

Първите признаци, че се злоупотребява анаболни стероиди могат да включват бързо наддаване на тегло и необичайни промени в настроението. Емоциите могат да включват повишена агресивност. Акне се вижда почти винаги.

Страничните ефекти на стероиди може да се обясни с излишната андроген и анаболни наркотици нива присъства в тялото.

Използването на стероиди потиска естествен тестостерон в организма и при мъжете, може да доведе до намаляване на тестисите размер (атрофия), намалява производството на сперматозоиди, стерилитет и оплешивяване.

Както е добре излишната стероид може да се преобразува в естроген в мъжете и могат да доведат до увеличен гърди (известен като гинекомастия). При жените производството на излишния тестостерон може да доведе до по-дълбок глас, промени в менструалния цикъл и увеличава производството на косата. Плешивост може да се разглежда и при жените.

Тези стероиди също имат пряко въздействие върху много органи:

 • Увеличаване броя на мастните жлези в кожата обикновено води до акне.
 • Често може да настъпи увреждане на черния дроб, и рак на черния дроб е риск.
 • Сърцето е на риск за увреждане в различни начини. В отговор на излишната стероиди в организма на сърдечния мускул може да увеличите точно като всеки друг мускул в тялото. Това разширяване, или хипертрофия, може да доведе до намалява изпомпване способност (кардиомиопатия) както и промени в електрическото проводната система на сърцето предизвиква промени на ритъм (аритмии), сърцебиене и потенциално внезапна сърдечна смърт. Както и стероиди може да доведе до високо кръвно налягане, повишени нива на холестерола и повишена кръвна захар, всички от които са рискови фактори за инфаркт и инсулт.
 • Психични ефекти на стероиди включват възбуждане и депресия. Агресията е често. Манийни епизоди на агресивното поведение са известни като "roid ярост", и насилие може да бъде резултата. Депресия и самоубийство може да възникне.

При юношите, които все още трябва да завърши расте използването на стероиди може да каскадьор растежа и да се спре костите, ставите и мускулите от достигане на пълна зрялост. Както и може да настъпи преждевременно сексуално развитие.

Щракнете тук, за да закупите анаболни стероиди в Лом България
Купи онлайн анаболни стероиди в Лом България


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post