Αγοράστε Online αναβολικά στεροειδή σε Ηράκλειο Ελλάδα


Στεροειδή στο Ηράκλειο Ελλάδα Επισκόπηση

Αγοράστε Online αναβολικά στεροειδή σε Ηράκλειο ΕλλάδαΗ χρήση των στεροειδών σε Ηράκλειο Ελλάδα συνεχίζει να κάνει ειδήσεις και αθλητικά πρωτοσέλιδα ως αθλητές και bodybuilders χρησιμοποιούν παράνομα να αποκτήσουν ένα πλεονέκτημα στον αγωνιστικό χώρο. Αναβολικά στεροειδή αναφέρεται σε ορμόνες που είναι είτε λαμβάνονται από το στόμα ή με ένεση, που επηρεάζουν το ορμονικό σύστημα του σώματος για την παραγωγή επιπλέον τεστοστερόνης.

Ο στόχος της λήψη αναβολικών στεροειδών είναι να αυξήσει τη μυϊκή μάζα. Αναβολικά αναφέρεται αυτή η δυνατότητα οικοδόμησης μυών. Αναβολικά στεροειδή δεν πρέπει να συγχέεται με κορτικοστεροειδή, που χρησιμοποιούνται συνήθως ως αντι-φλεγμονώδη φάρμακα για να βοηθήσει τη θεραπεία ασθενειών, στην οποία η φλεγμονή είναι μέρος της διαδικασίας νόσου.

Στη σημερινή κοινωνία σε Ηράκλειο Ελλάδα, αναβολικό στεροειδές χρήση έχει γίνει κοινό για να αυξήσουν την αθλητική απόδοση, και η κατάχρηση αυτών των ναρκωτικών αρχίζει ήδη από το γυμνάσιο. Μελέτες των μαθητών γυμνασίου αποκαλύπτουν ότι μέχρι να το 4% του βαθμού-12 άνδρες και 1,2% των γυναικών έχουν χρησιμοποιήσει αναβολικά στεροειδή. Ωστόσο, 2,5% της όγδοης τάξης επίσης να παραδεχτώ ότι προσπαθεί αναβολικά στεροειδή.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσει αναβολικά στεροειδή στο Ηράκλειο Ελλάδα

Διαφορετικοί τύποι των στεροειδών

Υπάρχουν δύο τύποι των στεροειδών σήμερα μέσα στο σώμα. Κορτικοστεροειδή παράγονται στα επινεφρίδια βρίσκονται πάνω από το νεφρό. Οι ορμόνες αυτές περιλαμβάνουν αλδοστερόνης, βοηθά στον έλεγχο της συγκέντρωσης νατρίου στο σώμα, και της κορτιζόλης, η οποία παίζει πολλούς ρόλους στο σώμα, συμπεριλαμβανομένων υπηρετούν στο σύστημα απάντησης άγχος του σώματος για να μειωθεί η φλεγμονή.

Συνταγογραφούνται συχνά κορτικοστεροειδή φάρμακα, όπως πρεδνιζόνη, πρεδνιζολόνη, και η δεξαμεθαζόνη είναι διαθέσιμα να ληφθούν από το στόμα, ενδοφλεβίως, ή με ενδομυϊκή ένεση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ασθενειών όπως το άσθμα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, φλεγμονώδη νόσο του εντέρου, καθώς και ο συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, στην οποία η φλεγμονή είναι μέρος της διαδικασίας νόσου. Η χρήση στεροειδών αλοιφές και κρέμες στο δέρμα, όπως triamcinolone και betamethasone, είναι κοινό για τη θεραπεία της δερματίτιδας.

Η δεύτερη ομάδα των στεροειδών, τα αναβολικά/ανδρογόνα στεροειδή, είναι ορμόνες που έκανε στο σώμα για να ρυθμίσει την παραγωγή τεστοστερόνης στους όρχεις και ωοθήκες. Τμήματος ανδρογόνα τεστοστερόνης εμπλέκεται στην ανάπτυξη των χαρακτηριστικών του ανδρικού φύλου, ενώ το αναβολικά μέρος ασχολείται με την αύξηση του ποσού του ιστού σωμάτων με την αύξηση παραγωγής πρωτεϊνών.

Το βλεννογόνο αδένα, που βρίσκεται στη βάση του εγκεφάλου, βοηθά στη ρύθμιση της παραγωγής τεστοστερόνης και την έκκριση ορμονών. Αυξητική ορμόνη και παρακινητική ορμόνη θυλακίου (FSH) είναι μεταξύ των ορμονών που διεγείρουν όρχι και ωοθήκη λειτουργία και είναι δύο από τις πολλές ορμόνες που εκκρίνεται από την υπόφυση.

Αναβολικών και ανδρογόνων στεροειδών είναι διαθέσιμα σε Ηράκλειο Ελλάδα όπως συνταγογραφούμενα φάρμακα που πρέπει να χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις όπου το σώμα δεν κάνει αρκετή ορμόνη και τα συμπληρώματα μπορεί να απαιτηθεί. Μερικά συμπληρώματα ορμονών σε αυτό το μονοπάτι περιλαμβάνουν αυξητική ορμόνη και η τεστοστερόνη, η ίδια.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσει αναβολικά στεροειδή στο Ηράκλειο Ελλάδα
Αγοράστε Online αναβολικά στεροειδή σε Ηράκλειο Ελλάδα

Αυτά τα φάρμακα προδιαγράφονται νόμιμα από τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης, αλλά σε Ηράκλειο Ελλάδα αυτή η ομάδα φαρμάκων είναι συχνά χρησιμοποιούνται παράνομα και καταχρηστικά για να αυξήσουν την αθλητική απόδοση και τη βελτίωση της εμφάνισης σωμάτων. Όταν χρησιμοποιείται σε ένα καλά τρέφονται σώμα, αναβολικά στεροειδή θα προκαλέσει αύξηση του σωματικού βάρους οφείλεται κυρίως στην αύξηση της μυϊκής μάζας.

Ενώ τα αναβολικά στεροειδή μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα όταν λαμβάνονται υπό ιατρική επίβλεψη, έχουν πολλές σοβαρές και μερικές φορές μη αναστρέψιμες παρενέργειες. Αυτές οι παρενέργειες είναι λόγω αφύσικα υψηλά επίπεδα της τεστοστερόνης στο σώμα και μπορεί να περιλαμβάνουν την υψηλή αρτηριακή πίεση, αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, βλάβη του ήπατος, καρδιακή ανεπάρκεια, ακμή, τριχόπτωσης, καθώς και επιθετική και βίαιη συμπεριφορά.

Υπάρχουν ποικίλα της κοινής αναβολικά στεροειδή. Μερικά μιμούνται τις δράσεις της τεστοστερόνης άμεσα, ενώ άλλοι προκαλούν τον οργανισμό να παράγει περίσσεια τεστοστερόνης με την ανάμιξή του με το σύστημα κανονισμού κανονική ορμόνης στο σώμα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Περίσσεια τεστοστερόνης είναι διαθέσιμη να επηρεάσει τη λειτουργία κυττάρων και οργάνων του σώματος.

Εκτός από τη χημική ονομασία, αυτά τα στεροειδή μπορεί να έχει επίσης μια εμπορική ονομασία και το όνομα του δρόμου. Για παράδειγμα, η χημική stanozol κατασκευάζεται με την επωνυμία Winstrol αλλά είναι επίσης γνωστό στο δρόμο ως "Winny." Genotropin είναι το όνομα του κατασκευαστή για την ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH).

Υπάρχουν πολυάριθμα ονόματα για στεροειδή, και κάθε χώρα μπορεί να έχει το δικό του παραλλαγές σχετικά με αυτά τα ονόματα. Στεροειδή μπορεί να είναι χημικά παρόμοια με την τεστοστερόνη, όπως την τεστοστερόνη μεθυλο ή Οξυμεθολόνη. Μπορούν να είναι επίσης αποκαλούμενο "σχεδιαστής" στεροειδή που κατασκευάζονται για να περάσει τις δοκιμές φαρμάκων, όπως norbolethone και desoxymethyltestosterone.

Μερικά κοινά παραδείγματα των αναβολικών στεροειδών περιλαμβάνουν

 • Dianabol,
 • Anavar,
 • Ανδροστενεδιόνη,
 • Winstrol,
 • Deca-Durabol,
 • THG,
 • Genabol

Ανάλογα με τον τύπο, αναβολικά στεροειδή μπορεί είτε να εγχέεται στο σώμα ή λαμβάνονται από χάπι Ηράκλειο Ελλάδα. Λόγω του τρόπου που αυτά τα φάρμακα μεταβολίζονται, την ανάγκη να έχουν χρόνο αποκατάστασης, και να αποτρέψουν την ανίχνευση, στεροειδή λαμβάνονται συχνά σε κύκλους που είναι χρησιμοποιείται για λίγες μέρες σε μια στιγμή, στη συνέχεια, σταμάτησε και ο κύκλος επαναλαμβάνεται ξανά ημέρες ή εβδομάδες αργότερα.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσει αναβολικά στεροειδή στο Ηράκλειο Ελλάδα
Αγοράστε Online αναβολικά στεροειδή σε Ηράκλειο Ελλάδα

Παρενέργειες του στεροειδούς

Πρώτα σημάδια ότι αναβολικά στεροειδή κατάχρηση μπορεί να περιλαμβάνουν αύξηση του σωματικού βάρους και ασυνήθιστες εναλλαγές της διάθεσης. Συναισθήματα μπορεί να περιλαμβάνουν αυξημένη επιθετικότητα. Ακμή είναι σχεδόν πάντα να δει.

Οι παρενέργειες των στεροειδών μπορεί να εξηγηθεί από την περίσσεια ανδρογόνων και αναβολικές φάρμακο επίπεδα παρουσιάζουν στο σώμα.

Η χρήση των στεροειδών καταστέλλει την φυσική τεστοστερόνη στο σώμα και, στους άνδρες, μπορεί να οδηγήσει σε μείωση των όρχεων μέγεθος (ατροφία), μειωμένη παραγωγή σπέρματος, στειρότητα, και η φαλάκρα.

Επίσης, η περίσσεια στεροειδών μπορεί να μετατραπεί σε οιστρογόνα στους άνδρες και μπορεί να οδηγήσει σε διευρυμένη στήθη (γνωστή ως γυναικομαστία). Στις γυναίκες, η περίσσεια τεστοστερόνης παραγωγής μπορεί να οδηγήσει σε μια βαθύτερη φωνή, ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ του εμμηνορροϊκού κύκλου, και αυξημένη παραγωγή μαλλιών. Φαλάκρα μπορεί επίσης να δει σε γυναίκες.

Αυτά τα στεροειδή έχουν επίσης άμεσες επιπτώσεις σε πολλά όργανα:

 • Μια αύξηση του αριθμού των σμηγματογόνων αδένων του δέρματος, συνήθως, οδηγεί στην ακμή.
 • Ηπατική βλάβη μπορεί να συμβεί συχνά, και ο καρκίνος του ήπατος είναι σε κίνδυνο.
 • Η καρδιά είναι σε κίνδυνο για βλάβη ένα ποικιλοτρόπως. Σε απάντηση σε περίσσεια στεροειδών στο σώμα, τον καρδιακό μυ μπορεί να διευρύνει ακριβώς όπως κάθε άλλος μυς στο σώμα. Αυτής της διεύρυνσης, ή υπερτροφία, μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη άντληση ικανότητα (μυοκαρδιοπάθεια) καθώς και τις αλλαγές στο σύστημα ηλεκτρική αγωγιμότητα στην καρδιά προκαλώντας αλλαγές ρυθμού (αρρυθμίες), αίσθημα παλμών, και δυνητικά Αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Επίσης, στεροειδών μπορεί να προκαλέσει υψηλή αρτηριακή πίεση, αυξημένα επίπεδα χοληστερόλης, και αυξημένα σάκχαρο στο αίμα, τα οποία είναι παράγοντες κινδύνου για καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο.
 • Ψυχιατρικές αποτελέσματα των στεροειδών περιλαμβάνουν διέγερσης και κατάθλιψη. Επιθετικότητα είναι κοινή. Μανιακών επεισοδίων επιθετική συμπεριφορά είναι γνωστή ως "roid rage", και η βία μπορεί να είναι το αποτέλεσμα. Κατάθλιψη και αυτοκτονία μπορεί επίσης να προκύψει.

Σε εφήβους που έχουν ακόμα ολοκληρώσει αυξάνεται, η χρήση των στεροειδών μπορεί να αύξηση κόλπο και να σταματήσει οστών, αρθρώσεων και μυών από την επίτευξη πλήρη ωριμότητα. Επίσης, μπορεί να συμβεί πρόωρη σεξουαλική ανάπτυξη.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσει αναβολικά στεροειδή στο Ηράκλειο Ελλάδα
Αγοράστε Online αναβολικά στεροειδή σε Ηράκλειο Ελλάδα


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post