αγοράζουν φαιντερμίνη χάπι χωρίς ιατρική συνταγή σε Ρόδος Ελλάδα


Φαιντερμίνη είναι ένα διεγερτικό που είναι παρόμοια με μια αμφεταμίνη. Είναι μια όρεξη καταπιεστική που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα.

Φαιντερμίνη είναι χρησιμοποιημένα togther με δίαιτα, άσκηση και τροποποιήσεις της συμπεριφοράς να μεταχειριστεί την παχυσαρκία (υπερβολικά υπέρβαροι) στους ανθρώπους σε Ρόδος Ελλάδα με παράγοντες κινδύνου, όπως υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλή χοληστερόλη, ή το διαβήτη.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 στον Ρόδος Ελλάδα

Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με φαιντερμίνη

αγοράζουν φαιντερμίνη χάπι χωρίς ιατρική συνταγή σε Ρόδος ΕλλάδαΛήψη φαιντερμίνη μαζί με άλλα φάρμακα διατροφή όπως φαινφλουραμίνη (Phen-Fen) ή dexfenfluramine (Redux) μπορεί να προκαλέσει μια σπάνια θανατηφόρα πνευμονική διαταραχή που ονομάζεται πνευμονική υπέρταση. Μην πάρετε φαιντερμίνη με οποιαδήποτε άλλα διατροφή φάρμακα χωρίς συμβουλή του γιατρού σας.

Φαιντερμίνη μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να βλάψουν σας σκέψης ή αντιδράσεις. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε ή κάνω κάτι που απαιτεί να είστε άγρυπνοι και άγρυπνοι. Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ. Μπορεί να αυξήσει μερικές από τις παρενέργειες της φαιντερμίνη.

Φαιντερμίνη μπορεί να είναι συνήθεια που σχηματίζουν και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από το πρόσωπο που αυτή που προδιαγράφεται για. Ακολουθώ τα ίχνη του πόσα χάπια έχουν χρησιμοποιηθεί από κάθε νέο μπουκάλι αυτό το φάρμακο. Φαιντερμίνη είναι ένα φάρμακο κακοποίησης και θα πρέπει να γνωρίζετε εάν οποιοδήποτε πρόσωπο στο νοικοκυριό χρησιμοποιεί αυτό το φάρμακο αντικανονικά ή χωρίς ιατρική συνταγή.

Μπορεί να έχετε συμπτώματα στέρησης, όπως η κατάθλιψη και υπερβολική κούραση, όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε φαιντερμίνη μετά από μια μακρά περίοδο της χρήσης. Δεν σταματούν με φαιντερμίνη ξαφνικά χωρίς πρωτο μιλώντας στο γιατρό σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε και λιγότερο πριν σταματήσετε το φάρμακο εντελώς.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 στον Ρόδος Ελλάδα

Πριν από τη λήψη φαιντερμίνη

Μην πάρετε φαιντερμίνη εάν έχετε χρησιμοποιήσει έναν αναστολέα της MAO όπως η ισοκαρβοξαζίδη (Marplan), φαινελζίνη (Nardi), ρασαγιλίνη (Azilect), σελεγιλίνη (το Eldepryl, Emsam), ή η τρανυλκυπρομίνη (Parnate) μέσα στις τελευταίες 14 ημέρες. Σοβαρές, απειλητικές παρενέργειες μπορεί να συμβεί εάν πάρετε φαιντερμίνη πριν ο ΜΆΟ ανασταλτικός παράγοντας έχει εκκαθαριστεί από το σώμα σας.

Λήψη φαιντερμίνη μαζί με άλλα φάρμακα διατροφή όπως φαινφλουραμίνη (Phen-Fen) ή dexfenfluramine (Redux) μπορεί να προκαλέσει μια σπάνια θανατηφόρα πνευμονική διαταραχή που ονομάζεται πνευμονική υπέρταση. Μην πάρετε φαιντερμίνη με οποιαδήποτε άλλα διατροφή φάρμακα χωρίς συμβουλή του γιατρού σας.

Μην πάρετε φαιντερμίνη εάν είστε αλλεργικοί σε φαιντερμίνη ή άλλα διεγερτικά, ή αν έχετε:

 • καρδιακές παθήσεις ή υψηλή αρτηριακή πίεση?
 • αρτηριοσκλήρυνση (σκλήρυνση των αρτηριών)?
 • ένας υπερδραστήριος θυροειδής?
 • γλαύκωμα?
 • Εάν είστε σε μη ταραγμένος κατάσταση? ή
 • Εάν έχετε μια ιστορία της κατάχρησης ναρκωτικών ή αλκοόλ.
Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 στον Ρόδος Ελλάδα

Πριν από τη λήψη φαιντερμίνη, ενημερώστε το γιατρό σας εάν είστε αλλεργικοί σε οποιαδήποτε φάρμακα, ή αν έχετε:

 • μια διαταραχή του θυρεοειδούς?
 • αγχώδης διαταραχή?
 • διαβήτη; ή
 • επιληψία ή άλλη κατάσχεση διαταραχή.

Εάν έχετε οποιαδήποτε από αυτές τις συνθήκες, μπορεί να χρειαστεί μια προσαρμογή της δόσης ή ειδικές εξετάσεις κατά τη διάρκεια θεραπείας.

Δεν είναι γνωστό αν φαιντερμίνη θα βλάψει ένα αγέννητο μωρό. Μην πάρετε φαιντερμίνη χωρίς να πείτε στο γιατρό σας εάν είστε έγκυος. Δεν είναι επίσης γνωστό αν φαιντερμίνη περνά στο μητρικό γάλα, ή αν αυτό θα μπορούσε να βλάψει ένα μωρό Νοσηλευτική.

Μην πάρετε φαιντερμίνη χωρίς να πείτε στο γιατρό σας εάν θηλάζετε ένα μωρό. Δεν δίνουν φαιντερμίνη σε οποιονδήποτε ηλικίας κάτω των 16 ετών χωρίς τη συμβουλή του γιατρού.

Φαιντερμίνη μπορεί να είναι συνήθεια που σχηματίζουν και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο από το πρόσωπο που αυτή που προδιαγράφεται για. Φαιντερμίνη δεν πρέπει ποτέ να μοιραστεί με άλλο πρόσωπο, ειδικά κάποιον που έχει μια ιστορία της κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών ή εθισμού. Λάβετε ένα ασφαλές μέρος όπου άλλοι δεν μπορώ να πάρω σε αυτό το φάρμακο.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 στον Ρόδος Ελλάδα

αγοράζουν φαιντερμίνη χάπι χωρίς ιατρική συνταγή σε Ρόδος Ελλάδα

Πώς θα πρέπει να πάρω φαιντερμίνη;

Παίρνετε αυτό το φάρμακο ακριβώς όπως αυτή που προδιαγράφεται για σας. Μην πάρετε το φάρμακο σε μεγαλύτερες ποσότητες, ή παραδώστε για περισσότερο από τη συνιστώμενη από το γιατρό σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες για την ετικέτα σας συνταγή.

Είναι καλύτερα να πάρετε φαιντερμίνη με άδειο στομάχι πριν από το πρόγευμα, ή τουλάχιστον 10 έως 14 ώρες πριν τον ύπνο. Μην πάρετε περισσότερες φαιντερμίνη για μια αυξημένη επίδραση.

Λαμβάνοντας πάρα πολύ αυτού του φαρμάκου μπορεί να προκαλέσει σοβαρές, απειλητικές παρενέργειες. Μην σπάτε, μασάτε, σπάσει, ή ανοίξτε ένα Καψάκιο παρατεταμένης αποδέσμευσης. Χελιδόνι το ολόκληρο χάπι. Είναι ειδικά κατασκευασμένο να απελευθερώσει ιατρική αργά στο σώμα. Σπάσιμο ή το άνοιγμα το χάπι θα προκαλέσει πάρα πολύ από το φάρμακο που θα κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο.

Φαιντερμίνη πρέπει να λαμβάνονται μόνο για σύντομο χρονικό διάστημα, όπως σε λίγες εβδομάδες.

Λαμβάνοντας υψηλές δόσεις φαιντερμίνη για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει σοβαρές δερματικές προβλήματα, προβλήματα ύπνου (αϋπνία), αλλαγές στην προσωπικότητα, και αίσθημα υπερκινητικά ή ευερέθιστου.

Σταματήσετε τη λήψη φαιντερμίνη, εάν σας έχουν αυξηθεί πείνας ή αν νομίζετε, διαφορετικά, το φάρμακο δεν λειτουργεί σωστά.

Μπορεί να έχετε συμπτώματα στέρησης όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε φαιντερμίνη μετά από μια μακρά περίοδο της χρήσης. Μην σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το φάρμακο ξαφνικά χωρίς πρωτο μιλώντας στο γιατρό σας. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε και λιγότερο πριν σταματήσετε το φάρμακο εντελώς.

Μην πάρετε φαιντερμίνη το βράδυ επειδή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ύπνου (αϋπνία).

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 στον Ρόδος Ελλάδα

αγοράζουν φαιντερμίνη χάπι χωρίς ιατρική συνταγή σε Ρόδος Ελλάδα

Οδηγίες αποθήκευσης για φαιντερμίνη

Αποθήκευση φαιντερμίνη σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από υγρασία και θερμότητα. Ακολουθώ τα ίχνη του πόσα χάπια έχουν χρησιμοποιηθεί από κάθε νέο μπουκάλι αυτό το φάρμακο. Φαιντερμίνη είναι ένα φάρμακο κακοποίησης και θα πρέπει να γνωρίζετε εάν οποιοδήποτε πρόσωπο στο νοικοκυριό χρησιμοποιεί αυτό το φάρμακο αντικανονικά ή χωρίς ιατρική συνταγή.

Τι συμβαίνει αν χάσω μια δόση φαιντερμίνη;

Να τη χαμένη δόση, μόλις το θυμάστε. Αν είναι σχεδόν ώρα για την επόμενη δόση, παραλείψτε τη χαμένη δόση και να πάρετε το φάρμακο σας επόμενη προγραμματισμένη στιγμή. Μην πάρετε επιπλέον ιατρική για να αναπληρώσετε τη χαμένη δόση.

Τι θα συμβεί εάν εγώ υπερβολική δόση φαιντερμίνη;

Αναζητήστε ιατρική βοήθεια, αν νομίζετε ότι έχετε χρησιμοποιήσει πάρα πολύ αυτού του φαρμάκου. Η Υπερδοσολογία φαιντερμίνη μπορεί να αποβεί μοιραία.

Συμπτώματα της υπερδοσολογίας μπορεί να περιλαμβάνουν σύγχυση, παραισθήσεις, αίσθημα νευρικότητας ή επιθετική, ναυτία, έμετος, διάρροια, πόνος στο στομάχι, καρδιακή αρρυθμία, δονήσεις, γρήγορη αναπνοή, σύγχυση, παραισθήσεις, αίσθημα ζάλη, λιποθυμία, ή κατάσχεσης (κατασχέσεις).

Τι θα έπρεπε να αποφύγω παίρνοντας φαιντερμίνη;

Αποφύγετε την κατανάλωση αλκοόλ. Μπορεί να αυξήσει μερικές από τις παρενέργειες της φαιντερμίνη. Φαιντερμίνη μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να βλάψουν σας σκέψης ή αντιδράσεις. Να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε ή κάνω κάτι που απαιτεί να είστε άγρυπνοι και άγρυπνοι.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 στον Ρόδος Ελλάδα

αγοράζουν φαιντερμίνη χάπι χωρίς ιατρική συνταγή σε Ρόδος Ελλάδα

Φαιντερμίνη παρενέργειες

Πάρτε επείγουσα ιατρική βοήθεια, αν έχετε κάποιο από αυτά τα σημάδια μιας αλλεργικής αντίδρασης: κνίδωση? δυσκολία στην αναπνοή? πρήξιμο του προσώπου σας, τα χείλη, γλώσσα, ή το λαιμό.

Σταματήστε να χρησιμοποιείτε φαιντερμίνη και καλέστε το γιατρό σας αμέσως εάν έχετε οποιαδήποτε από αυτές τις σοβαρές παρενέργειες:

 • συναίσθημα, δυσκολία στην αναπνοή, ακόμη και με ήπια άσκηση?
 • οίδημα, ταχεία αύξηση του σωματικού βάρους?
 • πόνος στο στήθος, γρήγορα ή άνιση κτύπο της καρδιάς, αίσθημα όπως μπορείτε να περάσετε έξω?
 • ασυνήθιστο σκέψεις ή συμπεριφορά, αίσθημα νευρικότητας ή σύγχυση? ή
 • επικίνδυνα υψηλή αρτηριακή πίεση (σοβαρή κεφαλαλγία, θόλωση της όρασης, βούισμα στα σας αυτιά, άγχος, σύγχυση, πόνο στο στήθος, δύσπνοια, ανώμαλες καρδιοχτύπια, κατάσχεση).

Λιγότερο σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες του φαιντερμίνη μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • αισθάνεται νευρικό ή ανήσυχος?
 • κεφαλαλγία, ζάλη, ρίγη,
 • πρόβλημα ύπνου (αϋπνία)?
 • ξηροστομία ή μια άσχημη γεύση στο στόμα σας?
 • διάρροια ή δυσκοιλιότητα? ή
 • φαγούρα.

Δεν πρόκειται για μια πλήρη λίστα των ανεπιθύμητων ενεργειών και άλλοι μπορεί να συμβεί. Ενημερώστε το γιατρό σας για οποιαδήποτε ασυνήθιστη ή ενοχλητικό παρενέργεια.

Μην αγοράζετε από μια τοποθεσία web που ισχυρίζεται ότι πωλούν μια φθηνότερη μορφή φαιντερμίνη φαιντερμίνη-σας θα μπορούσε να είναι επιζήμια σοβαρά σας υγείας από την αγορά μη ΜΑΣ, η καναδική ή ευρωπαϊκό πρότυπο φαιντερμίνη χάπια απώλειας βάρους

Αγοράζουν φαιντερμίνη online από ένα πιστοποιημένο, που ιδρύθηκε σε απευθείας σύνδεση φαρμακείο όπου ξέρετε θα παίρνετε γνήσια φαιντερμίνη βάρος απώλεια χάπια

Δεν θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας σοβαρά προβλήματα υγείας, κατάποση άγνωστο και δυνητικά επιβλαβείς ουσίες στο ψεύτικο φαιντερμίνη.

Κάντε κλικ εδώ, για να αγοράσει Phen375 στον Ρόδος Ελλάδα

αγοράζουν φαιντερμίνη χάπι χωρίς ιατρική συνταγή σε Ρόδος Ελλάδα


  Categories

 

  Related Post

 

  Recent Post